COUR: werkplek te huur in Maastricht

17-10-2019
werkruimte huren maastricht

Op 6 juli 2019 vond de opening plaats van COUR, de nieuwe kantoorlocatie van Silver Arrows. Een gloednieuwe, totaal verbouwde werkruimte aan de Alexander Battalaan in Maastricht die met enkele andere creatieve bureau's wordt gedeeld. 

COUR bestaat uit een lichte ruimte op de begane grond (40 m2), gelegen aan de straat, waar 6 werkplekken gerealiseerd zijn. Via een gang is het souterrain (100 m2) bereikbaar, dat een vergaderruimte, berging en werkplaats bevat. Er is nog een werkplek te huur. De huur van een vaste werkplek bedraagt 225 euro (exclusief btw, inclusief meubilair, GWL en internet).

Heb je interesse in een plek in een centraal gelegen gedeelde werkruimte in Maastricht? Loop eens binnen of neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Roos Verhooren via 0614906645 of rv@silverarrows.nl.

Bezoek ook: www.courmaastricht.eu of
lees het artikel over COUR op de website Thuis in Maastricht: "COUR Maastricht: Broedplaats voor creatievelingen".

 

Gisteren hadden we Sandra Schols te gast. Voor de website Thuis in Maastricht schreef zij een artikel over hoe onze zoektocht naar een werkruimte in het zuiden resulteerde in een bouwproject van een dik half jaar... Maar goed, dan heb je ook wel - ik citeer- "dé nieuwe creatieve werkplek van Maastricht

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.