Advies; Concept, specificatie en optimalisatie

Silver Arrows MultiMedia beschikt over de functionele en technische kennis om als sparringpartner op te treden bij multimediale vraagstukken. Wij ondersteunen en adviseren van conceptontwikkeling en specificatie tot en met evaluatie en optimalisatie van uw projecten. 


Terug naar dienstenoverzicht

bedrijfsadvies, marketingstrategie en automatiseringConceptontwikkeling en specificatie

Onze huidige maatschappij staat of valt met een goedwerkende ICT infrastructuur. Om deze structuur zowel online als offline succesvol neer te zetten,  is een goede specificatiefase onontbeerlijk. Een uitgebreide inventarisatie van het doel van de toepassing, het beoogde gebruik, het beoogde publiek, de technische en functionele eisen vormt hiervan de basis. Silver Arrows beschikt over de kennis en ervaring om uw wensen uit te werken naar een functioneel en inhoudelijk totaalconcept. 

Strategie

Komt u in de dagelijkse hectiek onvoldoende toe aan het bepalen van de koers van uw bedrijf? Wij bieden ondernemers ondersteuning bij het uitdenken of toepassen van een (marketing)strategie. In nauwe samenspraak stellen we een gefaseerd strategisch plan op, waarin zaken worden behandeld als automatisering van primaire en secundaire processen, e-business, online marketing, zoekmachine optimalisatie en verdienmodellen. 

Optimalisatie

Wilt u op een laagdrempelige manier meer uit uw communicatiekanalen halen? Wij kunnen u ondersteunen bij het optimaliseren van uw bestaande website, webshop of andere communicatie uitingen. Aan de hand van een bespreking en een grondige analyse van (een deel van) uw communicatie middelen, brengen wij een advies uit waarmee u direct aan de slag kunt. 

In een analyse komen zaken aan bod als de inhoudelijke structuur (vindbaarheid van de informatie), toon- en taalgebruik (presentatie) en de effectiviteit (conversie). Uiteraard kunnen wij u ook verder ontzorgen en de uitvoering van het optimalisatietraject op ons nemen.

Silver Arrows als sparringpartner

Silver Arrows Consultancy biedt de functionele en technische kennis om als sparringpartner op te treden van zowel opdrachtgever als leverancier. Met onze kennis nemen we een bemiddelende rol in, waardoor conflicten snel opgelost of voorkomen kunnen worden en de continuïteit van de dienstverlening veilig wordt gesteld. 

 

Wilt u een afspraak of meer informatie over onze dienstverlening? 
Neem contact met ons op via info@silverarrows.nl.

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.