Inhoudelijk beheer, analyse & optimalisatie

U heeft een prachtige website, maar hoe zet u deze in de picture bij uw doelgroep? En wanneer zij zich op uw website bevindt, hoe maakt u haar vervolgens enthousiast om daadwerkelijk actie te ondernemen?

Copywriting, website analyse, onderhoud en optimalisatieSilver Arrows ondersteunt u hierbij. Ten eerste zorgen wij er desgewenst voor dat uw website met communicatieve, goed gestructureerde teksten en passend beeldmateriaal wordt gevuld en dat de informatie op uw website up-to-date gehouden wordt. Bij reeds opgeleverde producten kunt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld het opstellen van een online strategie die wordt uitgewerkt in haalbare, realistische doelstellingen. Of voor het analyseren van het gedrag van de bezoekers op uw website, om zo te bepalen of er wellicht wijzigingen binnen de website plaats dienen te vinden. 

Wij gaan voor u op zoek naar de antwoorden en zetten deze in bij de optimalisatie van uw website. 

Beheer

Een website is een dynamisch communicatiemiddel dat te allen tijde perfect dient te functioneren en up-to-date dient te zijn. Het is daarom van belang om regelmatig aandacht te besteden aan de teksten op uw website; passen de teksten bij deze tijd, klopt de informatie nog? Ook houdt u uw website met steeds wisselende teksten en updates interessant voor uw bezoekers, waardoor zij terug zullen blijven komen. Silver Arrows kan u ondersteunen bij het up-to-date houden van uw website. Wij houden de relevantie van de teksten in de gaten, plaatsen nieuwe teksten en nieuwsberichten en verzorgen indien gewenst ook de copywriting. Zo blijft uw website interessant en aantrekkelijk voor uw bezoekers!

Analyse

Tijdens een technische analyse worden de technologie en de opbouw van uw website onderzocht. We bekijken de toegankelijkheid van de website voor zoekmachines, eventuele technische gebreken binnen de site staan hierbij centraal.

Bij een inhoudelijke website analyse kijken we naar zaken als formulering en indeling van de teksten, de menustructuur, het gebruik van afbeeldingen en de kwaliteit van de inhoud. 

Aan de hand van de statistieken van uw website wordt een gebruikersanalyse uitgevoerd, waarmee het gebruik van de site in kaart wordt gebracht. Dit geeft u inzicht in het gedrag van uw bezoekers, zoals welke pagina’s veel worden bekeken, hoe uw bezoekers de website doorlopen en op welke punten uw bezoekers de website verlaten.

Het resultaat van deze analyses kan worden gebruikt als input voor communicatie- en marketing strategieën, optimalisatie van de website structuur en evaluatie van optimalisatie processen.

Optimalisatie

Op basis van de analyse kunnen we uw website optimaliseren. Dit doen we bijvoorbeeld door het invoegen van de juiste zoekwoorden, het (her)schrijven van teksten en het op elkaar afstemmen van menutitels, paginatitels, teksten en url’s, maar ook door het aanpassen van de menustructuur of het plaatsen van conversie verhogende triggers.  Daar waar nodig worden technische aanpassingen gedaan, om de prestaties te verbeteren.

Het effect van de aanpassingen die tijdens het optimalisatietraject zijn doorgevoerd, wordt in een periodieke analyse inzichtelijk gemaakt. Zo vormen analyse en optimalisatie een doorlopend  project. 

Wilt u een afspraak of meer informatie over onze dienstverlening? 
Neem contact met ons op via info@silverarrows.nl of bovenstaand contactformulier!

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.