Ontwikkeling van websites en applicaties

Wij leveren websites, webshops en (web) applicaties, van uiteenlopende omvang en complexiteit, afgestemd op uw behoefte en budget!

Ontwikkeling van Drupal en maatwerk websites, webshopsInventarisatie & Specificatie

Alvorens te starten met de ontwikkeling van een nieuwe toepassing, worden in overleg met de opdrachtgever de wensen en eisen opgesteld, welke worden uitgewerkt tot een functionele specificatie van het te ontwikkelen product. Deze specificatie biedt het startpunt van het technische specificatietraject, waarin de te gebruiken technologieën worden vastgesteld.

Ontwikkeling op maat

Wij leveren producten en web oplossingen, van uiteenlopende omvang en complexiteit, afgestemd op de vraag en behoefte van de klant. De behoeften, ambities, doelstellingen, het werkgebied en natuurlijk het budget voor een website kunnen per klant ver uiteenlopen. De wensen van een startende ondernemer vragen om een andere oplossing dan de wensen van een groot internationaal bedrijf. Doordat wij beschikken over een krachtig netwerk van specialistische leveranciers, zijn wij altijd in staat een product te leveren dat naadloos aansluit bij de beoogde toepassing.

Op het gebied van webdevelopment bieden we een tweetal opties waarmee aan ieders wensen kan worden voldaan. De meest gebruikte oplossing is open source content management systeem (CMS) Drupal, dat dankzij het modulaire karakter veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Voor specifieke wensen, complexere vraagstukken en informatiesystemen bieden wij betrouwbaar maatwerk. Voor welke oplossing er ook wordt gekozen, de ontwikkelde functionaliteit wordt uitgebreid getest en geoptimaliseerd, alvorens deze te implementeren.

Drupal: laagdrempelige, hoogwaardige websites 

Drupal is een open source Content Management Systeem, wat het een economische keuze maakt. Dankzij de zeer actieve community is het systeem continu in ontwikkeling. Modules worden constant getoetst, verbeterd en aangevuld. Er is binnen de Drupal community veel aandacht voor veiligheid en er verschijnen regelmatig security updates, zodat uw website te allen tijde goed beschermd is. De modulaire opbouw van het CMS zorgt voor optimale flexibiliteit en een grote variëteit aan uitbreidingsmogelijkheden. 

Binnen het Drupal CMS  is een groot aantal zeer praktische modules beschikbaar die het mogelijk maken de gewenste, op uw wensen toegespitste, functionaliteit samen te stellen.

Voor al onze Drupal websites bieden wij gespecialiseerde Drupal hosting. Dit betekent dat u optimale veiligheid geniet en systeem updates snel en adequaat kunnen worden uitgevoerd. 

Maatwerk ontwikkeling: automatisering & complexe opgaven 

Voor specifieke, afwijkende  en complexe vraagstukken leveren we maatwerk van professionele programmeurs. Of het nu gaat om een website, webshop of informatiesysteem, dankzij onze ervaring met zowel kleine, exclusieve projecten als met grote complexe systemen én ons brede leveranciersnetwerk kunnen wij maatwerk leveren voor elk vraagstuk. Wanneer u met uw website of webshop net iets exotischer wensen heeft dan standaard beschikbaar, wanneer er een connectie gemaakt moet worden tussen een webapplicatie en een extern systeem zoals bijvoorbeeld een CRM-systeem, of wanneer u een oplossing zoekt voor een automatiseringsvraagstuk, bieden onze maatwerkoplossingen uitkomst. 

 

Wilt u een afspraak of meer informatie over onze dienstverlening? 
Neem contact met ons op via info@silverarrows.nl of bovenstaand contactformulier!

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.