Compo Software | Ticketing

COMPO Software | Ticketing

COMPO Ticketing registreert werkelijk alles dankzij een modulair opgebouwd systeem dat gepaard gaat met de nodige professionaliteit en flexibiliteit zodat u, als organisator, zich volledig kan focussen op uw evenement. Van gasten tot personeel, van business event tot festival, van persoonlijke uitnodiging tot e-ticket of de tijdsregistratie van uw personeel? Waar u het wilt, of het nu in Maastricht, Antwerpen of in Olympia is…

Ticketshop

Bij COMPO Ticketing moet de online ticketshop zo ingericht zijn dat het voor de bezoeker, feestganger of gast eenvoudig is om de tickets te kopen en een factuur kan genereren. Daarnaast moet het ook zo transparant zijn dat de organisator zelf het volledige beheer in eigen handen kan houden. Uw eigen huisstijl, integratie in uw eigen website, op uw eigen Facebookpagina, overal toegang tot de backoffice…

"Realtime management informatie tijdens een lopend evenement zijn enorm belangrijk voor de organisator. Niet alleen om de veiligheid, maar ook om gegronde analyses te maken naderhand. Alle informatie is voor handen en dit stellen we graag ter beschikking voor de organisatie. Waarom zouden we hier meer geld voor vragen?".

B2B

Professioneel uitgenodigd worden, het gevoel hebben dat u graag wordt gezien. Zo voelen we ons allemaal op ons best. De nieuwe technologie…Registreren met veel mogelijkheden, 'on-the-spot' badge printen, snelheid en efficiëntie, persoonlijke touch en nog veel meer. Goed voorbereid uw evenement starten. Niet alleen tijdens het evenement, maar ook nadien een analyse die gebruikt kan worden voor een volgende editie is een handige 'must-have'.

COMPO Ticketing is een betrouwbare partner voor uw evenementen. We zijn een partner die met u meedenkt en niet vóór u denkt. Samen met u gaan we een partnership aan en kunnen we dankzij het uitvoeren van uw evenement het systeem verder ontwikkelen. Geeft u ons een nieuwe uitdaging?

Klik hier voor een video van een event waar gebruik werd gemaakt van ons registratie systeem.

Contact

Rijksweg 44
6269 AC Margraten

T +31 (0)43 306 38 88
M info@compoticketing.eu

www.compoticketing.eu

LinkedIn Twitter Facebook

 

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.