Over Silver Arrows

Heeft u het idee dat professioneel gebruik van internet toegevoegde waarde heeft voor uw bedrijf of organisatie maar u weet nog niet hoe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u advies, begeleiding, ontwerp, ontwikkeling en beheer onder één dak. Het uitdenken en leveren van kostenbesparende, omzet genererende oplossingen staat bij ons centraal.

Missie & Visie

We constateren dat in de dagelijkse gang van zaken de presentatie van een bedrijf zelden bovenaan de prioriteiten lijst staat. Op het moment dat de zaken goed gaan, vindt men het niet nodig of heeft men er geen tijd voor en wanneer het slechter gaat worden de investeringen te groot geacht. Wij geloven dat doorlopende aandacht voor de presentatie in zijn geheel op de lange termijn continuiteit en meer rendement oplevert. Wij willen in een lange termijn relatie met onze klant de verantwoordelijkheid voor alle aspecten van de bedrijfspresentatie op ons nemen en hiermee bijdragen aan het succes van de organisatie.

Wij willen opereren als een betrouwbare partner, die op multimediaal gebied informeert, adviseert en direct of indirect begeleidt. Door dienstverlening aan te bieden over de gehele linie van concept tot uitvoering kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen. Ons brede productaanbod stelt ons in de gelegenheid om op basis van de behoefte van de klant een nauwsluitend totaalpakket samen te stellen en uit te voeren.

Wij willen onze klanten leren kennen. Door ons te verdiepen in de organisatie, diens activiteiten, doelen en doelgroep stellen wij ons in staat om kostenbesparende omzetgenererende oplossingen, toegespitst op de klant, aan te dragen.

 

Onze werkwijze

Globaal zijn onze activiteiten onder te verdelen in de fasen concept, ontwerp, ontwikkeling, implementatie en exploitatie. Deze fasen vormen de basis van onze werkwijze en zijn in principe op vrijwel elk product van toepassing. Overigens kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een enkel specifiek onderdeel. Lees meer over onze werkwijze.

 

Onze partners

Wij werken samen met enkele specialistische partners, we stellen hen graag aan u voor.  


 

 

Kennis maken? Neem contact met ons op via info@silverarrows.nl of 06 1490 6645

 

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.