Partners

Wij streven ernaar om onze klanten, met een uitgebreid dienstenpakket, zo breed mogelijk te ondersteunen. Derhalve werken wij samen met de volgende partners:

Silver Arrows partners culinair fotograaf  

Detail in Beeld - Culinaire fotografie

Leon Frenken is een culinair fotograaf, die de kunst bezit om beelden te creëren waar de smaak vanaf spat. Met deskundigheid en liefde voor het eten maakt hij foto's van gerechten die de kijker laten watertanden. Leon heeft fotografie verzorgd voor Restaurant L'Atelier en Juliana Institute.  

Fotografie partner Silver Arrows MultiMedia eindhoven

 

Gerlach Delissen Photography

Gerlach Delissen is een freelance fotograaf voornamelijk actief in de vastgoed fotografie en commerciële fotografie. Daarnaast is hij actief in de automotive-, reis- en event- fotografie. Gerlach heeft de fotografie verzorgd voor o.a. Maastricht Advocaten en Kaper Nooijen Advocaten.

Vertaalbureau Double Check Translations  

Double Check Translations 

Double Check Translations is het in Heerlen gevestigde vertaalbureau (Nederlands-Engels) van Marian Venderbos-Verhooren. Zij heeft ervaring met vertaalwerkzaamheden op talloze vakgebieden, waaronder juridische en beëdigde vertalingen en de specialismen muziek en onderwijs. Zij leverde vertalingen voor onder anderen Fender innovations, Juliana, Isowrap en Flowlight.

Technische partner silver arrows eindhoven  

Internetbureau Omines

De technische specialisten van Omines leveren maatwerk ontwikkeling van websites en applicaties op het hoogste niveau. Omines heeft bijvoorbeeld de technische ontwikkeling van leerlingvolgsysteem HVP Digitaal verzorgd en de GFH Giro Intermediairstool uitgewerkt. Daarnaast verzorgt Omines de hosting van onze websites. 

Eventregistratie- partners silver arrows  

Compo Software | Ticketing

Compo Ticketing biedt haar klanten de zekerheid van een complete en juiste registratie van bezoekers, voor diverse soorten evenementen. Compo verzorgt bijvoorbeeld de registraties en betalingen van o.a. arrangementen voor Juliana Institute en Restaurant L'Atelier.

 logo-mailcampaigns email marketing software  

Mailcampaigns - Email marketing Software

Voor de e-mailnieuwsbrieven die wij voor onze klanten verzorgen maken we gebruik van de software van Mailcampaigns. De email marketing software van Mailcampaigns is veelzijdig, betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk! 

     

 

 

 

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.