FRÖBEL GAAT GESMEERD / TESTERS GEZOCHT

09-04-2019

Fröbel is een Rotterdamse lunchroom/cateraar die mensen met een verstandelijke beperking een plek biedt om te leren, ervaring op te doen, zich te ontwikkelen en écht onderdeel uit te maken van de maatschappij. Om deze sympathieke stichting (een initiatief van "Rotterdamse zakenvrouw 2018 Saskia Warnaar) een extra duwtje in de rug te bieden heeft Silver Arrows (ontwerp & communicatie) i.s.m. met Max van Essen (development) een online bestelsysteem ontwikkeld: GESMEERD. Hiermee kunnen de (zakelijke) cateringdiensten van Fröbel een stuk eenvoudiger en efficiënter worden ingericht.

Inmiddels is er een bèta versie van het systeem in gebruik genomen. De komende tijd willen we het bestelsysteem verder uitbouwen en optimaliseren. We zijn op zoek naar lunchrooms en cateraars die - in ruil voor vrij gebruik van het systeem – deel willen nemen aan een testpanel. (Meer info: https://gesmeerd.nu/info)

Heb je interesse in een online bestelsysteem voor je cateringbedrijf en wil je ons van een frisse, kritische blik voorzien? Neem contact op via rv@silverarrows.nl

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.