Nieuwe online marketing abonnementen

04-09-2017

Sinds enkele jaren bieden we onze diensten in  abonnementsvorm aan, waarbij we ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van een website, aangevuld met structurele online marketing ondersteuning, aanbieden voor een vast maandbedrag. Onlangs hebben we ons abonnementenaanbod vernieuwd. Het doel blijft hetzelfde; het ontzorgen en ondersteunen van het MKB door structurele aandacht voor de online kanalen, teneinde méér te halen uit de online aanwezigheid. Wat er wél is veranderd lichten we graag kort toe!

In de oorspronkelijke abonnementsstructuur boden we enkel een totaalpakket aan, bestaande uit website, social media, nieuwsbrieven, analyses, periodieke besprekingen en een marketingkalender. De afgelopen jaren hebben we gezien dat de behoefte bestaat aan meer flexibiliteit in het samenstellen van een eigen 'maatwerk-pakket'. In de nieuwe structuur hebben we losse aanbiedingen samengesteld voor website, social media ondersteuning, e-mail nieuwsbrieven en statistiekenrapportages. Zo kan iedereen zelf bepalen welke onderdelen aangepakt dienen te worden en is ook een gefaseerde opbouw van de online marketing ondersteuning mogelijk. 

Inhoudelijk zijn onze abonnementen ook gewijzigd. Daar waar we oorspronkelijk uitgingen van periodieke besprekingen waarbij uit te voeren activiteiten gepland werden, bieden we nu een flexibelere werkwijze aan. Niet meer de (2/3) maandelijkse besprekingen bepalen wanneer wij voor u aan de slag gaan, maar hetgeen er daadwerkelijk, realtime, op de werkvloer speelt. Heeft u bijvoorbeeld een website- of social media abonnement, dan kunt u te allen tijde (onbeperkt) met uw verzoeken voor website wijzigingen of social media berichten bij ons terecht, waarbij u erop kunt rekenen dat doorgaans binnen een werkdag uw aanvraag zorgvuldig en effectief verwerkt wordt. 

Uiteraard blijven we de continuïteit van uw marketingkanalen in de gaten houden. Is het te lang stil, dan blijven we zoals altijd pro-actief aansturen op het up-to-date houden van uw online communicatie. Benieuwd naar onze abonnementen? Neem contact op via info@silverarrows.nl of

Bekijk het aanbod

  

 

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.