Physiomotion, Rotterdam

<grafisch ontwerp>
<webdesign>
<copywriting>
<360° online>

Fysiotherapie praktijk en sportschool Physiomotion is gelegen in centrum Rotterdam. Ze bieden een breed aanbod aan fysiotherapie-behandelingen aan en verzorgen in hun eigen sportschool groepslessen en personal training. Physiomotion maakt sinds najaar 2019 gebruik van het 360° online abonnement. 

Voor sportschool en fysiotherapiepraktijk Physiomotion heeft Silver Arrows een nieuwe website en communicatiestijl ontwikkeld. Met een zeer gedreven, ervaren en internationaal team zijn de 'Movement specialists' van Physiomotion een sterke partner in vitaliteit. Het brede aanbod aan diensten is helder onderverdeeld en samengebracht. De sportieve, hands-on, no nonsense aanpak is vertaald naar een krachtige stijl in beeld en tekst. Vitaliteit en klachtenvrij met plezier kunnen sporten is de missie. 

De nieuwe website werd doorgetrokken naar drukwerk en sociale media. Daarnaast verzorgt Silver Arrows middels het 360° online abonnement, tekst- en beeldredactie van de website, e-mail nieuwsbrieven en social media strategie.