A.O.Smith International

A.O. Smith Corporation is een mondiale leider in het toepassen van vernieuwende technologie en energie-efficiënte oplossingen op wereldwijd verkochte warmwaterproducten. Het bedrijf is een van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke en industriële waterverwarmers.

Voor dit internationale bedrijf hebben wij een internationale website, een Turkse website, een separate website voor een Britse partner, een intranet en een customerportal ontwikkeld. 

De websites bevatten een uitnodigende en dynamische homepage die wordt opgebouwd uit verschillende, flexibel te plaatsen en in te vullen elementen. Een belangrijk onderdeel van de verschillende websites is natuurlijk de heldere en gestructureerde productweergave.

De systemen zijn te beheren middels het uitgebreide Content Management Systeem Drupal. Diverse voorgedefinieerde stijlen maken het onderhoud van de website gebruiksvriendelijk. Sinds de lancering van de website is Silver Arrows actief betrokken bij het onderhoud en de optimalisatie van de site. Naast de website hebben we een klantenportal ontwikkeld waarin -binnen een op de klant afgestemde omgeving-  informatie en bestanden over AO Smith en haar producten beschikbaar worden gesteld.

Naast de verschillende websites heeft Silver Arrows een intranet ontwikkeld dat alle medewerkers van A.O. Smith op een aantrekkelijke manier toegang verschaft tot nieuws, informatie en documentatie.

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.