Casual Chic Herenmode

Casual Chic is een stijlvolle herenmodezaak in Maaseik, België, waar een persoonlijke benadering en ongedwongen sfeer centraal staan. Casual Chic is gespecialiseerd in kleding van Italiaanse topfabrikanten, zoals Etro, Canali en Santoni. Het Italiaanse 'product' staat centraal.

Sector: 
Website: 

Silver Arrows heeft als onderdeel van het 360° Online abonnement voor Casual Chic een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Daarnaast zijn ook de zorg voor het ontwerp, de copywriting en beeldredactie van e-mail nieuwsbrieven en de start up van social media in de abonnementsdienstverlening opgenomen. 

De website is dynamisch, gemakkelijk te onderhouden en biedt veel ruimte aan de prachtige collectie. In menu onderdeel Collectie vindt u een voorproefje van de verschillende collectie. Klanten van Casual Chic kunnen deze artikelen online reserveren. De nieuwssectie, bevat naast het laatste nieuws over de zaak, diverse artikelen over de nieuwste accessoires, trends en producten. Verder bevat de website een contactformulier waarmee vragen, opmerkingen of nieuwsbriefaanmeldingen verstuurd kunnen worden.

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.