Designomoda

Designomoda is een damesmodezaak in Simpelveld, Zuid Limburg. Designomoda biedt een collectie bestaande uit Italiaanse modemerken en staat voor aandacht voor details, kwaliteit en betaalbare en maatschappelijk verantwoorde producten. 

Sector: 
Website: 

www.designomoda.com (webshop offline)

Silver Arrows heeft voor Designomoda een logo, huisstijl en website/webshop ontworpen en ontwikkeld. De huisstijl van Designomoda bestaat uit een herkenbaar, maar eenvoudig logo en een stijlvol kleurenpallet. 

Na de Designomoda webshop, is het merk uitgebreid met een fysieke winkel. (Inmiddels is de focus volledig verschoven naar de fysieke winkel). Silver Arrows is verantwoordelijk voor de copywriting en het ontwerp van diverse drukwerk- en social media uitingen en voor het ontwerpconcept voor de winkelaankleding. Er is gekozen voor een rustige basis, met flexibiliteit in een paar eenvoudig aanpasbare elementen, om niet alleen de huidige, maar ook komende collecties goed te kunnen presenteren.

We hebben visitekaartjes, diverse flyers, posters en advertenties ontworpen ter promotie van de verschillende collecties. We hebben een Facebookpagina voor Designomoda opgezet en e-mail nieuwsbrieven om geïnteresseerden op de hoogte te houden van acties en activiteiten. Ter promotie van deze nieuwsbrief hebben we een actie, bijbehorende poster en inschrijfkaartjes ontwikkeld.

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.