Dumontis

Dumontis, opgericht door Rob van Stekelenborg, levert diensten op het gebied van consulting, coaching en competency building. Voor dit bedrijf hebben wij de volledige huisstijl ontwikkeld, van het logo tot de website.

Website: 

Dumontis is een samenstelling van de Latijnse woorden “Dux” en “Montis”, ofwel “gids van de berg”. Dumontis is de kritische begeleider van organisaties die op weg zijn naar hun eigen bergtop. Daarbij heeft zij aandacht voor het oogmerk van uw organisatie, de werkwijzen en de mensen: purpose, process, people. Deze filosofie is gebruikt als basis voor het strakke, heldere logo. Silver Arrows heeft op basis van het logo een huisstijl uitgewerkt met o.a. visitekaartjes en een presentatie template.

De website van Dumontis heeft, net als het bedrijf, een dynamische, frisse uitstraling. De tweetalige website is verfrissend, maar heeft een heldere, overzichtelijke indeling. De verschillende categorieën bevatten een overzicht naar onderliggende onderdelen. Naast de hoofdnavigatie wordt de bezoeker middels de foto-sliders uitgenodigd de website te verkennen.De website biedt de bezoeker diverse mogelijkheden om up-to-date te blijven van alle activiteiten en ontwikkelingen binnen Dumontis. Zo is er een weblog in de website geïntegreerd, waar de bezoeker zich middels een RSS feed op kan abonneren, worden alle recente tweets op de homepage getoond en zijn er links gelegd naar bedrijfsprofielen binnen de verschillende andere sociale media. 
Geïnteresseerde websitebezoekers kunnen een persoonlijk gebruikersaccount aanmaken, waarmee ze toegang krijgen tot de diverse documenten en artikelen die op de website worden aangeboden. De gehele website is eenvoudig te onderhouden middels het uitgebreide Content Management Systeem.

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.