Fender Innovations

Fender Innovations in Den Helder levert bijzonder innovatieve, intern ontwikkelde, vernieuwende fendersystemen. Ze produceren lichtgewicht, naadloze fenders, in elke maat en vorm, met verschillende dempingseigenschappen, toegespitst op de individuele eisen van elk vaartuig.

Om ervoor te zorgen dat dit bijzondere product passend gepresenteerd wordt, heeft Silver Arrows de huisstijl opgefrist en een nieuwe website ontworpen. 

Het bestaande logo van Fender Innovations is aangepast en aangevuld met een strakke nieuwe huisstijl. Silver Arrows heeft daarnaast een volledig nieuwe website opgezet, ontworpen en ontwikkeld. Na een informatie-analyse is er een nieuwe, heldere menu-structuur opgezet met een aansluitend webontwerp. Heldere product presentatie, karakteristieken, mogelijke toepassingen en referentieprojecten zijn met één muisklik gevonden. De website is zo opgezet dat deze goed geïndexeerd wordt. Silver Arrows draagt bovendien zorg voor de copywriting en zoekmachine optimalisatie van de website.

Naast het beheer van de website is Silver Arrows verantwoordelijk voor redactie & ontwerp van diverse banners, brochures, nieuwsbrieven en advertenties.

 

 

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.