GLine Musics

GLine Musics is het muziekatelier van Ghislaine Mommer. GLine Musics is gevestigd in Wijlre en biedt muzikale dienstverlening onder de noemers Performance (optredens in diverse muzikale ensembles), Educatie (in de vorm van pianoles en luistercursussen) en Evenementen (organisatie en presentatie van muzikale evenementen). 

Voor GLine Musics hebben we een kleurenpalet en visuele stijl ontwikkeld, aansluitend bij haar (door Julie van den Boorn ontworpen) logo. Silver Arrows heeft daarnaast een inhoudelijk en functioneel structuurvoorstel opgezet en het ontwerp en de ontwikkeling van de website verzorgd.

De site biedt ruimte aan de verschillende pijlers van het bedrijf, bevat ruimte voor fotogallerijen, recensies en nieuws. Uiteraard is de site ook op mobiele apparaten goed te gebruiken. Naast de website hebben we een documenttemplate voor facturen gemaakt en materiaal voor bijvoorbeeld social media aangeleverd. Na een korte training in het gebruik van het CMS kan dit kersverse muziekatelier nu op eigen kracht het Zuid-Limburgse gaan veroveren. 

"Bij Silver Arrows wordt niet binnen de kaders gewerkt, maar gezocht naar nieuwe wegen zodat de website nog functioneler en aantrekkelijker wordt. "  

Klik hier voor de volledige klantevaluatie »

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.