HorecavakPunt

HorecaVakPunt ondersteunt erkende leerbedrijven en scholen bij het klaarstomen van leerlingen voor een toekomstige carrière in de horeca. Binnen diverse regio's gaan de aangesloten leerbedrijven, scholen en leerlingen hand in hand, wat de kwaliteit van de opleidingen bevordert.

Website: 

www.horecavakpunt.nu / digitaal.horecavakpunt.nu

Een door Silver Arrows ontworpen en ontwikkeld informatiesysteem verbindt iedereen binnen HorecaVakPunt; studenten, leerbedrijven, scholen en HorecaVakPunt medewerkers binnen heel Nederland, met elkaar en bevordert een snelle en efficiënte uitwisseling van informatie. Het systeem maakt het voor studenten mogelijk om geschikte leerbedrijven te zoeken, te solliciteren en de studievoortgang te kunnen inzien. Werkgroepleden kunnen eenvoudig bestanden delen, mentoren kunnen de voortgang van studenten inzien, evaluaties plaatsen en snel schakelen met de leermeester. Het systeem bevat bovendien een kalenderfunctie waarbinnen activiteiten en workshops kunnen worden aangemaakt en gerichte doelgroepen kunnen worden uitgenodigd en geregistreerd. 

In navolging van het informatiesysteem is ook de website vernieuwd. Daarnaast heeft Silver Arrows MultiMedia het grafisch ontwerp verzorgd van diverse uitingen, zoals visitekaartjes, buttons, stickers en flyers.

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.