Isobooster & Isowrap

Isobooster, gevestigd in Zuid-Limburg, is producent en leverancier van een innovatieve isolatiefolie (voor daken, (spouw)muren en vloeren) waarbij gebruik gemaakt wordt van thermische reflectie. Onder de noemen Isowrap wordt het principe van thermische reflectie toegepast in gepatenteerde, hoogwaardige isolerende verpakkingsmaterialen. 

Isobooster Bij de revitalisatie van de Isobooster website stond het helder communiceren van de basiskenmerken en voordelen centraal. Het website ontwerp is flink onder handen genomen, om de nieuwe opzet te voorzien van een bijpassend en up-to-date webontwerp. Bestaande teksten zijn aangevuld, geredigeerd en gestructureerd om de website bezoeker snel en eenvoudig van de gewenste informatie te voorzien. Tevens zijn de teksten geoptimaliseerd voor zoekmachines. De website homepage biedt inzicht in de belangrijkste voordelen van het materiaal, enkele referentie projecten en directe contactopties. De op de website aangeboden documenten en handleidingen zijn voorzien van een aansluitende documentopmaak.

Isowrap werd nieuw in de markt gezet. We hebben hiervoor de copywriting verzorgd, illustraties en animaties gemaakt, en natuurlijk een website ontworpen en ontwikkeld. 

 

Dhr. Horeman (Eigenaar): "De toewijding en het meedenken met de klant is op hoog niveau. Ga zo door!"

Klik hier voor de volledige klantevaluatie »

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 


Mail info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak 

of stel uw vraag via ons contactformulier!