Mothers in Motion Rotterdam

Vrouwen gezond, fit en klachtenvrij genieten van zwangerschap en moederschap, dat is de missie van Stephanie Leyh, mede-eigenaar van sport- en fysiotherapiepraktijk Physiomotion  in Rotterdam. Om dit te bereiken startte ze het Mothers in Motion 5 stappenplan; een totaalpakket van pré- en postnatale sportprogramma’s, fysiotherapie, begeleiding en workshops ter voorbereiding op bevalling en kraamperiode. Sinds maart 2018 maakt Mothers in Motion gebruik van het 360° Online abonnement.

Het totale dienstenpakket van Mothers in Motion is enorm. Van diverse sportprogramma's, van groepslessen voor zwangeren en jonge moeders, tot personal training, van zwangerschapsmassage, echografieën en 'vitaminen voor moeders' tot specialistische (bekken)fysiotherapie. De grootste uitdaging in dit project was dan ook het creëren van een goed overzicht van het totale dienstenaanbod en het helder inzichtelijk maken van het hoofdproduct; het Mothers in Motion 5-stappenplan. verder is er veel aandacht besteed aan het creëren van een aantrekkelijke visuele presentatie, aansluitend op bestaande communicatiemiddelen, maar wel mét een eigen identiteit.

Silver Arrows heeft n.a.v. een grondige inhoudelijke analyse de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld, social media heringericht en opgestart en een poster en flyer gemaakt. 

 

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.