Orko - Slim, snel en efficiënt shows boeken

Orko is een gloednieuwe webapplicatie, ontwikkeld om het boeken van concerten te versnellen en te vereenvoudigen en een snelle match tussen artiest en 'venue' te faciliteren. Het biedt boekers en agenten de mogelijkheid snel beschikbaarheid én de wensen van concertzalen in te zien. Zalen en festivals krijgen inzicht in beschikbare artiesten en kunnen eenvoudig concerten bevestigen. Silver Arrows heeft het logo, diverse graphics en een powerpoint presentatie ontworpen voor deze veelbelovende start-up.

Diensten: 
Website: 

Het logo grijpt terug op de naamgever van het project; Orko het mysterieuze, fictieve karakter uit de 'Masters of the Universe' reeks, de helper die de meest uiteenlopende zaken uit zijn hoed tovert. Het verwijst tevens naar de muziekindustrie, de spotlights. Naast het reguliere logo is er ook een app-icoon ontworpen voor de mobiele applicatie die in de loop van 2018 gelanceerd zal worden. 

Voor de promotiewebsite van de webapplicatie heeft Silver Arrows diverse illustraties ontworpen. Tevens hebben we een powerpointtemplate en -presentatie opgemaakt en ontworpen. Op dit moment wordt er gewerkt aan de doorontwikkeling van het systeem (functionaliteit en user experience) en zijn we opgestart met de online marketing, in de vorm van nieuwsbrieven en social media.

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.