Restaurant de Leuf

Sterrenrestaurant de Leuf staat voor: Streven naar de ultieme culinaire perfectie, in de warme en inspirerende omgeving van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Wij werken al jaren met veel plezier voor De Leuf. Sinds september 2014 zijn ze gestart met de 360° Online abonnement. In januari 2018 ging een nieuwe termijn - en daarmee een nieuwe website- in. 

Website: 

Per januari 2018 is de website voor Restaurant de Leuf geheel vernieuwd. Met de terugkeer van zoon Robin van de Bunt in de keuken van het sterrenrestaurant is een nieuwe fase aangebroken. In deze nieuwe, responsive website staat het verhaal achter dit mooie familiebedrijf centraal. Veel ruimte voor achtergrondinformatie, het team, sfeer en impressie. De nieuwe website is onderdeel van het 360° Online abonnement, waar zij al sinds 2014 met veel plezier gebruik van maken.  

Om de gasten en relaties van Restaurant de Leuf op de hoogte te houden van activiteiten en ontwikkelingen verzorgt Silver Arrows al jaren de opmaak, beeld- en tekstredactie van een periodieke nieuwsbrief. Deze nieuwsbrieven, ondersteuning bij de social media, alsmede een continu traject van analyse en optimalisatie zijn ook ondergebracht in de abonnementsdienstverlening.

"Prachtige up to date website, maandelijks sparren met Philip en Roos, die direct en goed onze ideeën uitvoert. Een flinke, onmisbare steun in de rug."  

Klik hier voor de volledige klantevaluatie »

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.