VAART Adviseurs & Accountants

VAART Adviseurs & Accountants (voorheen: Brinkmans Adviesgroep en Handels Belastingadviseurs), gevestigd in Weert, richt zich met een breed dienstenpakket tot familiebedrijven en het MKB. Met een persoonlijke en directe aanpak vormen zij een betrouwbare vraagbaak voor bedrijf en ondernemer op administratief, juridisch, fiscaal en economisch gebied. Silver Arrows heeft een nieuwe bedrijfsnaam ontwikkeld, logo en identiteit ontworpen en verzorgt al sinds 2014 site en online marketing via het 360° Online abonnement.

In het najaar van 2017 is Silver Arrows aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een nieuwe bedrijfsnaam en identiteit voor het toenmalige "Brinkmans Adviesgroep en Handels Belastingadviseurs". Het resultaat is VAART Adviseurs & Accountants, waarvoor we logo's, visitekaartjes, advertentie-uitingen en inmiddels ook een vernieuwde website hebben ontworpen.

VAART Adviseurs & Accountants maakt gebruik van ons 360° Online abonnement, wat betekent dat wij op continue basis zorg dragen voor de online presentatie door inhoudelijk en technisch beheer van de website en social media en door het verzorgen van periodieke nieuwsbrieven en statistiekenrapportages. 

Harry Handels: "Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en een prettige manier van communiceren."

Klik hier voor de volledige klantevaluatie »

 
Profiteer van tips, tricks
& online marketing nieuws: 

 
Facebook-icon-Silver Arrows MultiMedia
 Linkedin icon Silver Arrows MultiMedia aanmeld icon Silver Arrows MultiMedia 

 
Neem contact op via 06 14906645 of 
info@silverarrows.nl voor informatie of een afspraak.